2310772727 6973410782, 6947667709 Διαλογής 24, Θεσσαλονίκη uniklark@yahoo.gr
hero image
Facebook
 
     
     
  Uniklark
Συνεργείο Περονοφόρων Μηχανημάτων Θεσσαλονίκη


Το συνεργείο μας “Uniklark” το οποίο βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται από το 2014 με τα περονοφόρων μηχανημάτων παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση σε κάθε πελάτη του.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο συνεργείο περονοφόρων μηχανημάτων, το οποίο διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και προσωπικό με 20ετή εμπειρία, έτοιμο πάντα να επισκευάσει ακόμα και την πιο δύσκολη βλάβη που έχει προκύψει στο περονοφόρο μηχάνημά σας.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
     
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ
& ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟμπορούμε να αναλάβουμε την συντήρηση, την επισκευή και την ανακατασκευή περονοφόρων μηχανημάτων, ανεξαρτήτως μάρκας και μοντέλου.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να εξετάσει σχολαστικά το περονοφόρο μηχάνημά σας και αφού σας ενημερώσει για την πιο ενδεδειγμένη λύση, να προχωρήσει άμεσα στην σωστή επισκευή του. 
 
 

 


 

 
  ΚΙΝΗΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ
έτοιμο πάντα να έρθει στο χώρο σας και να επισκευάσει το περονοφόρο μηχάνημά σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ
Παράλληλα, διαθέτοντας ένα μεγάλο αριθμό περονοφόρων οχημάτων, παρέχουμε υπηρεσίες ενοικίασης για ημερήσια ή μακροχρόνια μίσθωση, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
     
     
 
ΠΩΛΗΣΗ
Εάν πάλι επιθυμείτε να αγοράσετε το δικό σας περονοφόρο μηχάνημα, μπορείτε να μας πείτε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε το ιδανικό μηχάνημα και να σας προμηθεύσουμε άμεσα με αυτό.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
  ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
είναι αφενός η προσφορά ποιοτικών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας, προκειμένου να μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.
 
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή περάστε από το συνεργείο μας στην Θεσσαλονίκη και να είστε σίγουροι ότι
θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.